WHYUS?

Strategisch, digitaal en overtuigend

Het is een analytisch, strategisch en creatief proces waar we met de onze klanten door heen gaan, met als resultaat dat ze hun bedrijfsidentiteit en hun de diensten veel beter en onderscheidend in woord en beeld kunnen uitdrukken. De communicatie in al zijn vormen vindt daarna vloeiend haar weg online, offline en live.
Onze marketing en communicatie expertise heeft zich ontwikkeld en aangescherpt in de B2B corporate- bedrijfscommunicatie van commerciële dienstverlenende bedrijven en non-profit organisaties. Vaak lijken bedrijven aan de buitenkant op elkaar. Niet alleen voor klanten maar ook voor de medewerkers en zelfs de directie. 
Voor mij persoonlijk is dat telkens weer een uitdagende opdracht. Het vinden van unieke kernvaardigheden en het verwerken van het onderscheidend vermogen in de communicatie. 
Onze diensten worden gebruikt voor interne en externe communicatie, presentaties op belangrijke bijeenkomsten, politieke standpunten in de media, websites & social media en dit alles in een betere of nieuwe versie van wat er was.  
Robert Slotboom

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

De experts in ons team

Illustration

Robert Slotboom

Dienstencommunicatie I Content I Doelgroep-analyse

"Als je het niet goed vertelt verkoopt het niet"Robert is sterk in corporate communicatie voor dienstverlenende bedrijven, target marketing & communicatie voor business events en educatie voor beroepsgroepen, crisis communicatie. `Hij adviseert & coacht leiders en management voor publieke optredens en presentaties. 

Illustration

Preston Ziessen

design, websites & SEO

Maak het ze makkelijk door onderscheidend, duidelijk en vindbaar te zijn. Content writing, SEO, SEA en online design.

Illustration

Walter Bakker

Data I Content I Creatie

Walter ontwikkelt communicatieconcepten voor online en offline communicatie in de vorm, fotografie, film voor commercials, content en advertenties die passen in de marketing-communicatie strategie van de organisatie. 
Creatief zijn is vooral de twist geven aan wat de klant wilt maar die dat zelf nog niet kan verwoorden of in beeld kan omzetten. Walter doet dat agile en helder in de communicatie met zijn klanten.

Illustration

Social & cultural media expert

direct in contact met je doelgroepen

We hebben specialisten die ook buiten de landsgrenzen kunnen denken en onze klanten helpen met land of regio strategie voor de beste vindbaarheid en social media aanpak.